Terug

Volg Vandaag Inside

Nainggolan terug in selectie Inter

Nainggolan terug in selectie Inter

28 dec 2018, 18:12

MILAAN (ANP) - Radja Nainggolan maakt weer deel uit van de selectie van Internazionale. Trainer Luciano Spalletti heeft de Belgische middenvelder opgenomen in zijn groep voor de uitwedstrijd zaterdag tegen Empoli. Nainggolan (30) moest op tweede kerstdag voor straf op de tribune zitten in de thuiswedstrijd tegen Napoli, omdat hij herhaaldelijk te laat was gekomen op de training.

De clubleiding van Inter besloot Nainggolan zondag, een dag na de wedstrijd tegen Chievo Verona (1-1), disciplinair te schorsen. Zonder de zomeraankoop, voor 24 miljoen euro overgekomen van AS Roma, won Inter in blessuretijd met 1-0 van Napoli.

Dat duel in Milaan werd overschaduwd door rellen kort voor de aftrap, waarbij een dodelijk slachtoffer viel, en de manier waarop de Senegalese verdediger Kalidou Koulibaly van Napoli werd bejegend. De fans van Inter maakten apengeluiden als Koulibaly aan de bal was. De scheidsrechter weigerde daar echter actie tegen te ondernemen. Hij stuurde Koulibaly in de slotfase zelfs met twee keer geel van het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.