Terug

Volg Vandaag Inside

Nainggolan over slecht imago: 'Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?'

Nainggolan over slecht imago: 'Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?'

15 okt 2021, 14:02

Radja Nainggolan komt geregeld negatief in het nieuws, omdat hij te diep in het glaasje heeft gekeken. Nainggolan ziet zichzelf echter niet als 'bad boy'. Dat zei hij in het Belgische tv-programma 'De Cooke & Verhulst Show'.

De middenvelder keerde afgelopen zomer terug naar zijn vaderland en maakte de verassende transfer naar FC Antwerp. Nog geen week na de afronding van de formaliteiten stond de Belg alweer in de kranten, negatief welteverstaan. De 33-jarige recidivist werd van de weg gehaald door agenten vanwege een te hoge snelheid. Later bleek hij ook gedronken te hebben.

'Ik ben nog anderhalve maand mijn rijbewijs kwijt. Kijk, dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren. Ik een bad boy? Totaal niet. Ik leef als een normaal mens. Iedereen drinkt soms toch eens een glaasje te veel?', aldus een verbaasde Nainggolan.

Toch ziet de Antwerp-speler weinig kwaads in zijn eigen acties. 'Ik ga af en toe eens weg met mijn vrienden. Ik zie daar niets verkeerd in. Ze zeggen dat ik een voorbeeldfunctie heb voor kinderen, dit, dat. Maar dan heb ik geen leven meer? Dan moet ik gewoon trainen en thuis blijven? Ik probeer zo normaal mogelijk te leven.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.