Terug

Volg Vandaag Inside

Nainggolan haalt uit naar Noa Lang: 'Kan hem niet uitstaan'

Nainggolan haalt uit naar Noa Lang: 'Kan hem niet uitstaan'

9 dec 2021, 09:35

Radja Nainggolan staat niet per se bekend om zijn goede gedrag binnen en buiten het voetbalveld. Tóch kan de 'enfant terrible' zich erg opwinden over de houding van één speler in de Belgische Pro League, namelijk: Noa Lang.

Dat zegt de Belg tegenover Het Nieuwsblad. Over de voetbalkunsten van de vleugelaanvaller is Nainggolan wel te spreken. 'Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers. Ik zeg het: hij heeft die flits, kan een actie maken. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z'n handen en protesteren', zegt Nainggolan in het Belgische blad.

De speler van FC Antwerp gaat vervolgens in op de laatste actie van Lang, toen hij na een doelpunt juichte met een vinger voor zijn mond. 'Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf matchen onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, zou hij nog twee keer zo goed zijn', besluit Nainggolan, die zich eerder verbaasde over zijn eigen slechte imago.

In Veronica Inside werd de actie van Noa lang óók onder de loep genomen. Hij kon op hevige kritiek rekenen van onder meer Johan, die hem 'een griezel van een jongetje' noemde. 'Maar wie denkt deze jongen dat hij is, de here Jezus ofzo? Dat hij onaantastbaar is, dat we allemaal als een knipmes moeten buigen voor Noa Lang?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.