Terug

Volg Vandaag Inside

Naci Ünüvar verlengt contract bij Ajax tot 2026

Naci Ünüvar verlengt contract bij Ajax tot 2026

4 juli 2022, 22:09

 Ajax heeft het contract van voetballer Naci Ünüvar met drie jaar verlengd tot 1 juli 2026. De aanvallende middenvelder lag nog bij de Amsterdamse club vast tot medio 2023. Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij het eerste elftal van de landskampioen. Hij krijgt de kans om zich te bewijzen.

Ünüvar doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd Ajax - SV Spakenburg (7-0). In dat duel scoorde hij meteen. De voetballer speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.