Terug

Volg Vandaag Inside

Nachtje cel voor coach Club Brugge

Nachtje cel voor coach Club Brugge

11 okt 2018, 00:40

BRUSSEL (ANP) - Club Brugge-coach Ivan Leko zal de nacht in een cel in het gebouw van de federale gerechtelijke politie in Hasselt moeten doorbrengen. Dat heeft zijn advocaat Walter van Steenbrugge gezegd. De Kroatische trainer dient donderdagmiddag voor de onderzoeksrechter in Tongeren te verschijnen. Die ondervraging kon woensdag niet meer plaatsvinden door het grote aantal arrestaties in de loop van de dag.

Leko (40) is voor dezelfde misdrijven gearresteerd als alle anderen in het omvangrijke onderzoek naar matchfixing, witwassen en fiscale fraude in het Belgische topvoetbal. ,,Hij heeft een twintigtal vragen beantwoord en de politie was heel correct. En Ivan Leko heeft dat goed doorstaan", zei Van Steenbrugge, die donderdag een gunstige beslissing verwacht voor de trainer van Club Brugge.

Bij Club Brugge staan de Nederlandse voetballers Ruud Vormer, Stefano Denswil en Arnaut Danjuma Groeneveld onder contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.