Terug

Volg Vandaag Inside

NAC-speler Mets breekt teen

NAC-speler Mets breekt teen

5 nov 2018, 19:45

BREDA (ANP) - NAC-trainer Mitchell van der Gaag kan de komende tijd niet beschikken over Karol Mets. De 25-jarige verdediger uit Estland heeft een breukje in zijn teen opgelopen, meldt de Brabantse eredivisieclub. Dat gebeurde in aanloop naar de uitwedstrijd van vorige week tegen ADO Den Haag.

Mets deed tegen ADO, met een injectie, wel mee. Nu is besloten tot een rustperiode om zijn teen sneller te laten herstellen.

NAC, dat zaterdag met 2-1 won van Heracles Almelo, mist Mets sowieso in de uitwedstrijd van zaterdag tegen FC Emmen. Mogelijk is de speler op tijd hersteld voor het eerste duel na de interlandperiode, op zaterdag 24 november thuis tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.