Terug

Volg Vandaag Inside

NAC neemt Rosheuvel weer in genade aan

NAC neemt Rosheuvel weer in genade aan

26 feb 2019, 12:06

BREDA (ANP) - Trainer Mitchell van der Gaag van NAC Breda heeft Mikhail Rosheuvel weer in genade aangenomen. De voetballer is vanaf dinsdag weer volwaardig lid van het eerste elftal.

Rosheuvel werd afgelopen vrijdag nog wegens onbekende disciplinaire redenen teruggezet naar het tweede elftal van de hekkensluiter van de eredivisie. Hij ontbrak daardoor zaterdag tijdens het thuisduel met FC Groningen (0-0).

,,We hebben alle afspraken nog eens doorgenomen en ik ben me ervan bewust dat ik me daar niet aan heb gehouden", erkent Rosheuvel. ,,De trainer heeft besloten een lijn te trekken en heeft mij terecht bestraft. Ik realiseer mij dat ik het team tekort heb gedaan. Dus een excuses aan iedereen die NAC een warm hart toedraagt lijkt mij op zijn plaats."

Van der Gaag is tevreden dat Rosheuvel beterschap heeft beloofd. ,,Je maakt afspraken met elkaar, dus als je die niet nakomt laat je ook de rest van je team in de steek. Mikhail kan met zijn kwaliteiten nog steeds belangrijk zijn voor NAC en mag de komende periode bewijzen dat hij van deze situatie geleerd heeft."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.