Terug

Volg Vandaag Inside

NAC met Korte tegen Emmen

NAC met Korte tegen Emmen

10 nov 2018, 18:36

EMMEN (ANP) - Giovanni Korte begint zaterdag tegen FC Emmen voor het eerst dit seizoen in de basis bij NAC Breda. Trainer Mitchell van der Gaag geeft de Hagenaar een kans als vervanger van de geblesseerde Luka Ilic. Korte moest zich vooralsnog tevreden stellen met vier invalbeurten in de eredivisie.

NAC kan in Emmen ook geen beroep doen op middenvelder Anouar Kali. Gianluca Nijholt keert na een schorsing terug in de ploeg.

Bij FC Emmen is aanvoerder Anco Jansen hersteld van een blessure. Jansen neemt de plek over van Alexander Bannink, die nu geblesseerd is. Het gepromoveerde Emmen won dit seizoen twee keer, maar de ploeg van trainer Dick Lukkien wacht nog op de eerste zege voor eigen publiek. De club uit Drenthe staat met tien punten op de zestiende plek in de eredivisie, NAC is zeventiende met twee punten minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.