Terug

Volg Vandaag Inside

NAC kan Van der Gaag één helft bekoren

NAC kan Van der Gaag één helft bekoren

17 feb 2019, 16:11

AMSTERDAM (ANP) - Met gemengde gevoelens keek trainer Mitchell van der Gaag terug op de nederlaag van zijn NAC Breda bij Ajax (0-5). ,,We deden het in de eerste helft heel aardig", zei hij. ,,Het publiek hier begon al een beetje te fluiten. Maar uiteindelijk verliezen we wel met 5-0."

,,Wat we in de eerste helft lieten zien, dat was heel acceptabel", zei de trainer van de hekkensluiter van de eredivisie. ,,Dat had ook met Ajax te maken dat anders aan de wedstrijd begon als woensdag tegen Real. Maar na rust zag je ook weer de kwaliteiten van Ajax. Positief was wel dat we na die 5-0 bleven werken. We gaven het niet weg."

NAC blijft voorlopig de belangrijkste degradatiekandidaat en ziet sommige concurrenten uit het zicht verdwijnen. De club lijkt niet alleen stuurloos op het veld. De zoektocht naar een algemeen en technisch directeur duurt voort en adviseur Pierre van Hooijdonk is ook al weer vertrokken. Van der Gaag blijft echter positief. ,,Laten we ons vasthouden aan de eerste helft hier. Daar kunnen we mee verder."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.