Terug

Volg Vandaag Inside

NAC in tweede helft langs negental Heerenveen

NAC in tweede helft langs negental Heerenveen

22 dec 2018, 22:47

BREDA (ANP) - NAC Breda heeft in een enerverende wedstrijd waarin van alles gebeurde gewonnen van sc Heerenveen, dat de hele tweede helft met slechts negen man speelde. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd het 4-2.

Al na twaalf minuten werd Ben Rienstra weggestuurd met een directe rode kaart en vlak voor rust moest ook de Japanner Yuki Kobayashi vertrekken. Tot overmaat van ramp werd ook sc Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink weggestuurd met zijn tweede gele kaart.

Mitchell Te Vrede maakte snel de 1-0, maar via Ben Rienstra kwamen de Friezen op 1-1. Na de eerste rode kaart, van Rienstra, maakte Mitchell van Bergen met een fraai afstandsschot nog de 1-2. Te Vrede tikte na een uur bij de eerste paal de 2-2 binnen en tien minuten later zorgde Rosheuvel voor de voorsprong van NAC. Een kwartier voor tijd kopte hij ook de 4-2 binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.