Terug

Volg Vandaag Inside

NAC in testduel langs Sint-Truiden

NAC in testduel langs Sint-Truiden

7 jan 2019, 19:21

LA MANGA (ANP) - NAC Breda is het jaar begonnen met een overwinning. De nummer 17 van de eredivisie won op het trainingskamp in La Manga van het Belgische Sint-Truiden, een subtopper in de hoogste Belgische klasse. Dat gebeurde met de cijfers 2-1.

Voor de formatie van coach Mitchell van der Gaag maakte Mikhail Rosheuvel kort voor tijd na een mooie individuele actie het winnende doelpunt. Na ongeveer een uur had Robert Mühren op aangeven van Mitchell te Vrede de openingstreffer gemaakt.

Het Belgische doelpunt kwam op naam van Yohan Boli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.