Terug

Volg Vandaag Inside

NAC huurt Franse verdediger van Charleroi

NAC huurt Franse verdediger van Charleroi

31 jan 2019, 15:54

BREDA (ANP) - NAC Breda heeft op de laatste dag dat de transfermarkt open is Dorian Dervite aan de selectie toegevoegd. De Bredase club, die op de voorlaatste plaats in de eredivisie staat, huurt de 30-jarige Franse verdediger van de Belgische club Charleroi.

Dervite kwam bij Charleroi dit seizoen in één competitiewedstrijd in actie. Eerder kwam de routinier uit voor Tottenham Hotspur, Southend United, Villarreal, Charlton Athletic en Bolton Wanderers.

,,Ik heb vooral in de Engelse Championship gespeeld in mijn carrière, dus ik houd van de fysieke duels. Ik ben een goede kopper en kan ook opbouwen'', zegt Dervite op de website van NAC.

Vrijdag speelt NAC de belangrijke uitwedstrijd tegen De Graafschap, dat op de laatste plaats staat met een punt achterstand op de Brabanders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.