Terug

Volg Vandaag Inside

NAC haalt doelman Zwarthoed binnen

NAC haalt doelman Zwarthoed binnen

27 aug 2018, 21:50

BREDA (ANP) - NAC heeft Theo Zwarthoed in huis gehaald. De 35-jarige doelman tekende een contract voor één seizoen, met een optie voor een tweede. De routinier kwam vorig jaar nog uit voor Excelsior, waar NAC-trainer Mitchell van der Gaag toen de leiding had.

Volgens technisch directeur Hans Smulders wilde NAC een ervaren doelman toevoegen aan de selectie. ,,Na de komst van Theo zetten we in op nog een keeper, waarmee we ervoor willen zorgen dat de rust en stabiliteit definitief terugkeert in het doel van NAC.''

Bij NAC vertrok onlangs de gehuurde doelman Arijanet Muric naar Manchester City. De Montenegrijnse jeugdinternational was weer nodig omdat tweede keeper Claudio Bravo van de Engelse kampioen zwaar geblesseerd was geraakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.