Terug

Volg Vandaag Inside

NAC-fans hangen spandoeken op bij drie stadions: 'Ons zullen ze nooit krijgen'

NAC-fans hangen spandoeken op bij drie stadions: 'Ons zullen ze nooit krijgen'

27 mrt 2022, 23:13

Supporters van NAC Breda zijn tegen de mogelijke overname van de City Football Group. Een groep fans heeft vandaag hun onvrede geuit door op meerdere plaatsen spandoeken op te hangen. Bij het stadion van Manchester City en bij de zusterclubs Troyes AC en Lommel SK hingen spandoeken.

Veel fans van NAC Breda zijn niet erg te spreken over de mogelijke nieuwe eigenaar van de club. Afgelopen woensdagavond werd bekend dat de club overeenstemming heeft bereikt met de City Football Group, waardoor een overname een stap dichterbij is gekomen.

Een aantal supportersverenigingen van NAC bracht een verklaring naar buiten waarin zij laten weten fel tegenstander te zijn. Supporterssite B-Side Rats besloot de site op zwart te gooien, alleen het statement is er nu nog te lezen. 'Als de deal daadwerkelijk doorgang vindt bij de RvC, Stichting NOAD, de Gemeente Breda en de KNVB is daarmee voor ons de ziel verkocht en komt er een einde aan NAC', staat er geschreven.

Volgens de supporters kan het de 'allerzwartste dag uit de geschiedenis worden van NAC' en kan het het einde van de volksclub NAC betekenen. 'We willen geen handelshuis worden voor een sjeik en zijn City Group. Dat gaat tegen alles in waar wij als NAC-supporters voor staan en zal afbreuk doen aan de identiteit van de club.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.