Terug

Volg Vandaag Inside

NAC-fans aangehouden wegens rellen derby

NAC-fans aangehouden wegens rellen derby

12 nov 2018, 13:47

BREDA (ANP) - Vier mannen zijn maandagochtend aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn geweest bij de rellen tussen de supporters van NAC en Willem II op zondag 21 oktober. Het gaat om twee mannen uit Made van 22 en 33 jaar en twee uit Breda van 26 en 27 jaar.

Na de wedstrijd probeerden de mobiele eenheid (ME) en de bereden politie vechtende supporters uit elkaar houden. Het geweld keerde zich daarna tegen de politie. De politie verdenkt de mannen van betrokkenheid bij de rellen, die leidden tot zaken als openlijk geweld, poging tot zware mishandeling, opruiing, vernieling, mishandeling en belediging.

,,Er zijn veel beelden van de incidenten die worden bekeken en geanalyseerd door ons team. Er worden nog steeds relschoppers herkend op die beelden en meerdere aanhoudingen worden verwacht. Geweld tegen politieambtenaren wordt niet getolereerd", aldus de politie in een verklaring.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.