Terug

Volg Vandaag Inside

NAC Breda ontslaat trainer Peter Hyballa

NAC Breda ontslaat trainer Peter Hyballa

13 sep 2023, 09:00

Peter Hyballa is niet langer trainer van NAC Breda. De eerstedivisionist heeft de Duitser woensdagochtend ontslagen, meldt NAC op de website. Assistent Ton Lokhoff neemt voorlopig zijn taken over, tot een definitieve opvolger is gevonden.

Peter Maas, technisch directeur van NAC, verklaart dat de club te weinig vooruitgang zag. "Peter heeft goed gepresteerd vorig seizoen; na zijn aanstelling in de winter, gingen we van positie 12 naar positie 6. In de zomer hebben we selectie en staf verder versterkt om door te kunnen groeien. Het doorbouwen lukte helaas onvoldoende, juist omdat de samenwerking vanuit de trainer naar zijn werkomgeving onvoldoende werd", zegt Maas. "We geloven als directie niet dat die situatie nog te repareren is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.