Terug

Volg Vandaag Inside

NAC Breda handhaaft zich in subtop

NAC Breda handhaaft zich in subtop

21 nov 2020, 17:12

NAC Breda blijft dankzij een 4-2-zege bij FC Eindhoven in de buurt van De Graafschap, de koploper in de Keuken Kampioen Divisie. De Bredanaars kwamen dankzij de overwinning op 27 punten, 1 punt minder dan De Graafschap dat de koppositie later op zaterdag wel kan verliezen aan Almere City FC.

NAC keek al na 35 seconden tegen een achterstand aan door een doelpunt van de Belg Brian De Keersmaecker. Nog voor rust draaide de ploeg van coach Maurice Steijn de stand om via treffers van Nick Venema en de Spanjaard Roger Riera. Via een andere Belg, Jacky Donkor, kwam Eindhoven weer op gelijke hoogte, maar Robin Schouten en Mario Bilate, de laatste uit een strafschop, bezorgden NAC in het laatste kwartier de tweede zege op rij na een wisselvallige periode waarin de ploeg de koppositie verspeelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.