Terug

Volg Vandaag Inside

NAC Breda en FC Groningen scoren niet

NAC Breda en FC Groningen scoren niet

23 feb 2019, 23:46

BREDA (ANP) - Het duel tussen NAC Breda en FC Groningen heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd eindigde zelfs zonder doelpunten. Door het gelijkspel heeft nummer achttien NAC nu een achterstand van vier punten op De Graafschap, dat eerder op de avond met 3-0 won bij PEC Zwolle.

Het was pas de tweede keer dit seizoen dat NAC thuis de 'nul' hield. Dat lukte alleen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen; tegen De Graafschap werd het toen 3-0.

NAC wacht al sinds 22 december van vorig jaar, toen sc Heerenveen met 4-2 werd verslagen, op een overwinning. De laatste drie duels gingen kansloos verloren. Er werd daarin niet gescoord en NAC incasseerde maar liefst elf goals. FC Groningen had dit jaar vier van de vijf competitieduels in winst omgezet.

FC Groningen staat negende, maar kan zondag gepasseerd worden door ADO Den Haag, dat Ajax ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.