Terug

Volg Vandaag Inside

NAC Breda blijft zich versterken

NAC Breda blijft zich versterken

23 jan 2019, 21:02

BREDA (ANP) - Degradatiekandidaat NAC Breda blijft zich roeren op de winterse transfermarkt. De Brabantse club heeft de vierde tussentijdse versterking binnen. Het is de 21-jarige Australiër Alex Gersbach, die afkomstig is van Rosenborg BK. De jonge linksback heeft een contract voor 2,5 jaar ondertekend.

Gersbach verblijft op dit moment met Australië in de Verenigde Arabische Emiraten voor de Azië Cup. Na zijn interlandverplichtingen meldt hij zich in Breda. Gersbach speelde tot nu toe vijf interlands.

NAC Breda haalde in de winterse transferperiode eerder Sullay Kaikai, Ramon Pascal Lundqvist en Khalid Karami binnen. De nummer zeventien van de eredivisie vervolgt de competitie vrijdag met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.