Terug

Volg Vandaag Inside

NAC-aanvaller Te Vrede valt weg

NAC-aanvaller Te Vrede valt weg

21 jan 2019, 20:45

BREDA (ANP) - Trainer Mitchell van der Gaag kan bij NAC Breda de komende weken niet beschikken over aanvaller Mitchell te Vrede. De clubtopscorer (negen treffers) heeft zondag in de verloren uitwedstrijd tegen Willem II (2-0) een blessure opgelopen. Hij moest in de tachtigste minuut naar de kant.

Nader onderzoek wees uit dat er sprake is van een verrekking in een pees. Volgens NAC gaat het herstel enkele weken duren.

Voor de Brabantse club is het wegvallen van Te Vrede een flinke domper. NAC strijdt in de eredivisie tegen degradatie. De ploeg van Van der Gaag staat op de zeventiende plaats, met evenveel punten als hekkensluiter De Graafschap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.