Terug

Volg Vandaag Inside

Naast Wilfred, Johan en Caroline ook Lee Towers te gast bij De Bevers Live in Ahoy

Naast Wilfred, Johan en Caroline ook Lee Towers te gast bij De Bevers Live in Ahoy

1 mei 2023, 18:00

Lee Towers is dit najaar een van de gastartiesten tijdens De Bevers Live in Ahoy. Volgens de Rotterdamse zanger stonden John de Bever en zijn partner Kees Stevens persoonlijk op zijn stoep om hem uit te nodigen voor de twee concerten.

"Het was al een ontzettende verrassing toen John en Kees voor mijn deur stonden. Toen ze mij ook nog uitnodigden om een special guest te zijn bij hun concert in Ahoy was dat natuurlijk helemaal fantastisch. Wij gaan er een feestje van maken!", aldus de 77-jarige Lee Towers in een persverklaring.

De Bever en Stevens zijn ook gelukkig met de komst van "Mister Ahoy". "Hij is misschien wel één van de grootste artiesten van Nederland. De man die deze muziektempel groot heeft gemaakt. Wij zijn vereerd dat wij met deze klasse-artiest mogen samenwerken", aldus het stel.

De Bevers Live in Ahoy vindt plaats op 30 september en 1 oktober. Eerder werd al bekend dat ook Caroline van der Plas, Wilfred Genee en Johan Derksen bij het evenement aanwezig zullen zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.