Terug

Volg Vandaag Inside

Naast Stekelenburg heeft Ajax nog twee spelers terug voor duel met Roma

Naast Stekelenburg heeft Ajax nog twee spelers terug voor duel met Roma

14 apr 2021, 15:16

Niet alleen Maarten Stekelenburg keert weer terug in de selectie voor het duel met AS Roma, ook Perr Schuurs en Brian Brobbey keren terug. Dat heeft Ajax zojuist bevestigd.

Brobbey had afgelopen weekend nog last van een ijsbeentje die hij kreeg in het thuisduel met AS Roma. Schuurs ontbrak vanwege een knieblessure. Wel zijn Devyne Rensch (schorsing), Daley Blind, Zakaria Labyad en Noussair Mazraoui (allen geblesseerd) nog niet aanwezig.

De wedstrijd staat voor morgenavond om 21.00 uur op het programma in Rome en Ajax zal daar een 2-1 nederlaag weg moeten werken.

De volledige Ajax-selectie: Stekelenburg, Kotarski, Scherpen, Schuurs, Martínez, Tagliafico, Klaiber, Jurriën en Quinten Timber, Álvarez, Klaassen, Ekkelenkamp, Gravenberch, Kudus, Neres, Antony, Tadic, Traoré, Idrissi, Brobbey, Kasanwirjo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.