Terug

Volg Vandaag Inside

'Naam van Guus Til zingt rond bij Feyenoord'

'Naam van Guus Til zingt rond bij Feyenoord'

8 apr 2021, 00:39

Arne Slot, de nieuwe trainer van Feyenoord volgend seizoen, is druk bezig met eventuele versterkingen voor de selectie. De naam van Spartak Moskou-speler Guus Til zingt momenteel rond in Rotterdam. Dat meldt het AD.

De voormalig speler van AZ is in de ogen van Slot de ideale speler voor zijn manier van spelen. De 23-jarige Til speelde tussen 2016 en 2019 bij de club uit Alkmaar, waar Slot toen assistent-trainer was. Til maakte uiteindelijk de overstap naar Spartak Moskou voor ruim zestien miljoen euro, waar hij nauwelijks aan spelen toe kwam.

De Russische club besloot om Til te verhuren aan SC Freiburg, waar de aanvallende middenvelder ook weinig minuten weet te maken. Volgens het AD zou dat mogelijkheden kunnen bieden voor Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.