Terug

Volg Vandaag Inside

Na Van Dijk ook Oranje Leeuwin in 'Team of the Year'

Na Van Dijk ook Oranje Leeuwin in 'Team of the Year'

26 apr 2019, 10:47

Na Oranje-international Virgil van Dijk is nu ook Oranje Leeuwin Vivianne Miedema is geselecteerd voor het 'Team of the Year' in de FA Women’s Super League (WSL), de Engelse competitie van de vrouwen.

'Meisje' Miedema maakte dit seizoen indruk door twintig keer te scoren in achttien duels voor Arsenal, waarmee ze zich de topscorer van de competitie mag noemen. De Oranje Leeuwin is ook genomineerd voor de categorie ‘beste speelster van het jaar' en 'Meisje' Miedema hoort - net als Van Dijk bij de mannen - zondag of ze die prijs gewonnen heeft.

Meisje Miedema is een probleem voor Oranje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.