Terug

Volg Vandaag Inside

Na trainer ook technisch directeur AS Roma weg

Na trainer ook technisch directeur AS Roma weg

8 mrt 2019, 15:22

ROME (ANP) - AS Roma heeft na trainer Eusebio Di Francesco ook technisch directeur Monchi weggestuurd. De 50-jarige Spanjaard moet vertrekken vanwege de teleurstellende prestaties van de Italiaanse club. AS Roma draait een bijzonder wisselvallig seizoen en strandde woensdag in de achtste finales van de Champions League. Een dag later werd Di Francesco ontslagen.

,,We bedanken Monchi voor zijn inzet en wensen hem succes in de toekomst'', zei directeur Guido Fienga. Monchi werkte sinds de zomer van 2017 bij AS Roma, na een bijzonder succesvolle periode bij Sevilla. Hij ondertekende in de Italiaanse hoofdstad een contract tot medio 2021.

Monchi haalde onder anderen Rick Karsdorp en Justin Kluivert naar Rome. De Spanjaard wordt in verband gebracht met een overstap naar Arsenal, waar zijn landgenoot Unai Emery trainer is. Monchi en Emery werkten eerder samen bij Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.