Terug

Volg Vandaag Inside

'Na Thiago vertrekt er nog een Spanjaard bij Bayern'

'Na Thiago vertrekt er nog een Spanjaard bij Bayern'

7 juli 2020, 19:45

Javi Martínez zal de volgende Spanjaard zijn die Bayern München verlaat, dat meldt het Duitse medium WAZ. Ook collega en landgenoot Thiago wordt al weken met een transfer in verband gebracht.

Javi Martínez heeft er al acht seizoenen opzitten in Duitsland en heeft een contract tot medio 2021, geïnteresseerde clubs zullen dus een transfersom moeten neerleggen voor de Spaanse middenvelder.

Martínez werd in 2012 overgenomen van Athletic Bilbao. De Duitsers betaalden destijds veertig miljoen euro voor de Bask. De middenvelder werd elk seizoen kampioen, won vijf keer de DFB Pokal en één keer de Champions League.

WAZ is er van overtuigd dat de Spanjaard na acht seizoenen afscheid zal nemen van de Duitse recordkampioen.

René was dit seizoen erg onder de indruk van Bayern. Hij vergeleek de Duitsers eerder al met het Barcelona van Guardiola, enkele jaren terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.