Terug

Volg Vandaag Inside

Na Luuk de Jong stopt ook spits Vincent Janssen bij Oranje

Na Luuk de Jong stopt ook spits Vincent Janssen bij Oranje

12 mrt 2023, 14:30

Na Luuk de Jong stopt ook Vincent Janssen als international van het Nederlands elftal. De 28-jarige spits van de Belgische club Antwerp FC heeft bij bondscoach Ronald Koeman aangegeven vanwege persoonlijke redenen en de drukke voetbalkalender niet langer beschikbaar te zijn voor de nationale ploeg. Janssen speelde 22 interlands en maakte daarin zeven doelpunten.

De spits keerde vorig jaar na jarenlange afwezigheid terug in de selectie van het Nederlands elftal. Janssen ging ook mee naar Qatar voor het WK. Hij was basisspeler in de eerste groepswedstrijd tegen Senegal en kwam daarna nog als invaller binnen de lijnen tegen Qatar.

Onlangs maakte PSV-spits De Jong al bekend niet langer beschikbaar te zijn voor Oranje.

René van der Gijp liet in Vandaag Inside weten dat hij het er niet mee eens was dat toenmalig bondscoach Louis van Gaal Vincent Janssen had geselecteerd bij het Nederlands elftal.

René over Oranje-selectie Vincent Janssen: 'Het slaat nergens op!'
1:26
René over Oranje-selectie Vincent Janssen: 'Het slaat nergens op!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.