Terug

Volg Vandaag Inside

Na Hoeness ook Rummenigge langer bij Bayern

Na Hoeness ook Rummenigge langer bij Bayern

21 dec 2018, 17:37

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Na clubpresident Uli Hoeness heeft ook bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge zich langer aan Bayern München verbonden. De 63-jarige oud-voetballer heeft zijn contract met twee jaar verlengd, tot 31 december 2021.

Rummenigge is sinds 2002 voorzitter van de Duitse recordkampioen. Hoeness, die zelf afgelopen dinsdag voor vier jaar werd herkozen als voorzitter van de raad van toezicht van de club, had al gehoopt dat Rummenigge met twee jaar zou verlengen. ,,Onze belangrijkste taak is verder te bouwen aan FC Bayern, zodat we ook in de toekomst een van de succesvolste topclubs van Europa blijven", zei Hoeness.

Oliver Kahn zou in beeld zijn om Rummenigge op te volgen, maar de oud-doelman moet volgens Hoeness geduld hebben. ,,Oliver Kahn komt in beeld, als Karl-Heinz besluit te stoppen. Tot dan zullen wij hem warmhouden. Iemand als Karl-Heinz opvolgen is ook niet gemakkelijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.