Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn moet na droomdebuut toekijken in FA Cup

Bergwijn moet na droomdebuut toekijken in FA Cup

4 feb 2020, 18:23

Het tweede optreden van Steven Bergwijn in de hoofdmacht van Tottenham Hotspur laat nog even op zich wachten. De voormalige aanvaller van PSV is voor de bekerwedstrijd tegen Southampton, woensdagavond in Londen, nog niet speelgerechtigd. Het gaat om een replay van het duel, dat op 25 januari in Southampton in 1-1 eindigde. Bergwijn stond destijds nog niet onder contract bij de Spurs en mag derhalve in het tweede duel tussen beide clubs in de vierde ronde van de FA Cup niet in actie komen.

Bergwijn beleefde afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen titelhouder Manchester City (2-0) als basisspeler bij Tottenham een geslaagd debuut in de Premier League. Met een fraai schot brak de 22-jarige international na ruim een uur de score open. Kort daarna moest hij van het veld met krampverschijnselen.

Bergwijn kan in de komende periode rustig acclimatiseren bij zijn nieuwe club. De eerstvolgende wedstrijd van de Spurs na het bekerduel met Southampton is op 16 februari, uit tegen Aston Villa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.