Terug

Volg Vandaag Inside

Na Genk en Brugge verliest Anderlecht ook

Na Genk en Brugge verliest Anderlecht ook

25 nov 2018, 21:07

SINT-TRUIDEN (ANP) - De topclubs in de hoogste Belgische voetbalcompetitie hebben een slecht weekeinde achter de rug. Anderlecht ging zondag met 4-2 onderuit tegen Sint-Truiden en blijft daardoor vierde. Koploper Racing Genk en nummer drie Club Brugge verloren eerder dit weekeinde ook.

Anderlecht stond na een uur spelen nog op voorsprong. Ivan Santini maakte een vroeg opgelopen achterstand met doelpunten in de 38e en 52e minuut ongedaan: 1-2. De tweede treffer was uit een strafschop.

De Japanse aanvaller Daichi Kamada eiste daarna de hoofdrol bij Sint-Truiden voor zich op. Ook hij scoorde in korte tijd (de 62e en 66e minuut) twee maal. Yohan Boli bepaalde in blessuretijd de eindstand op 4-2.

Racing Genk heeft na zestien speelronden 35 punten. Nummer twee Antwerp, dat gelijkspeelde (0-0) bij AA Gent, heeft nu 32 punten. Club Brugge staat op 31 punten en Anderlecht heeft er 30.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.