Terug

Volg Vandaag Inside

MVV veroordeelt stenengooiers: 'laf gedrag'

MVV veroordeelt stenengooiers: 'laf gedrag'

20 jan 2019, 19:08

MAASTRICHT (ANP) - MVV is woedend op de supporters die vrijdag stenen gooiden naar supportersbussen van Racing Genk. Dat gebeurde na afloop van het duel tussen Sint-Truiden en Genk in de Belgische voetbalcompetitie. Tussen de stenengooiers zaten supporters van MVV, die met de supporters van Sint-Truiden sympathiseren. De Belgische politie pakte elf relschoppers op.

,,MVV heeft daar part noch deel aan gehad en wijst ieder verband met deze criminele gedragingen van de hand. Mochten hierbij personen betrokken zijn geweest die, op welke wijze dan ook, in relatie staan tot onze club, dan zal MVV er alles aan doen deze mensen zo snel mogelijk te laten oppakken. We zullen daarbij de Belgische autoriteiten alle mogelijke ondersteuning leveren'', stelt het bestuur van MVV in een persbericht. ,,Wij veroordelen het ten zeerste dat een kleine groep mensen die dergelijke criminele gedragingen vertonen, alle MVV supporters en daarmee ook de club in groot diskrediet brengen. Wij betreuren het dat supporters van KRC Genk slachtoffer zijn geworden van dit laffe gedrag.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.