Terug

Volg Vandaag Inside

MVV sterkste in Limburgse derby

MVV sterkste in Limburgse derby

18 nov 2018, 15:13

MAASTRICHT (ANP) - MVV heeft de Limburgse derby tegen Roda JC met 2-0 gewonnen. Voor de thuisploeg kwamen Joeri Schroijen en Marnick Vermijl na de rust tot scoren. Beide ploegen beëindigden de bij vlagen verhitte wedstrijd met tien man. Ricardo Ippel (MVV) en Mario Engels moesten in de 57e minuut van het veld na een opstootje.

Voor MVV was het de eerste zege na een teleurstellende reeks van vier wedstrijden, die slechts twee punten opleverde. De ploeg uit Maastricht klom naar de twaalfde plek op de ranglijst. Roda JC heeft als nummer tien twee punten meer dan de provinciegenoot. Voor de club uit Kerkrade was het de eerste nederlaag na een ongeslagen serie van vier wedstrijden waarin acht punten werden gepakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.