Terug

Volg Vandaag Inside

MVV grapt over komst Haaland tijdens WhatsApp-storing

MVV grapt over komst Haaland tijdens WhatsApp-storing

25 okt 2022, 11:45

MVV Maastricht heeft op Twitter op grappige wijze ingespeeld op de wereldwijde storing bij berichtendienst WhatsApp. De Maastrichtse club grapte dinsdagochtend over de komst van sterspeler Erling Haaland. De club plaatste op Twitter een screenshot van een zogenaamd WhatsApp-gesprek met Haaland, die de club 'appte' over een mogelijke overstap.

"Ik voel dat Manchester City niet echt een uitdaging meer is, dus ik zou volgend seizoen graag bij jullie komen spelen in de Keuken Kampioen Divisie of de Eredivisie", valt te lezen in het zogenaamde bericht van Haaland. "Ik ben een groot fan van vlaai en natuurlijk van Beppie Kraft en André Rieu. Ik kan niet wachten om het Vrijthof te zien."

Volgens het zogenaamde bericht voerde Haaland de druk bij de Maastrichtse club een beetje op. "Ik moet nu een besluit nemen. Als jullie me willen binnenhalen is het belangrijk dat jullie dat binnen vijf minuten laten weten."

Door de WhatsApp-storing kwam de 'positieve respons' van de Maastrichtse club echter nooit aan. "Hebben wij weer", schrijven ze grappend bij hun post. Het bericht, met de woorden 'Ja, we halen je graag binnen', kreeg slechts één vinkje. 'Erling? Hallo??' werd daarna nog tevergeefs verstuurd.

MVV staat na twaalf gespeelde wedstrijden derde in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Maastricht heeft 24 punten. Heracles staat met 28 punten na twaalf duels bovenaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.