Terug

Volg Vandaag Inside

MVV doet heerlijk verslag van busreis na afgelast duel: óók bezoek aan McDonald's

MVV doet heerlijk verslag van busreis na afgelast duel: óók bezoek aan McDonald's

17 dec 2022, 13:00

Op de valreep werd vrijdagavond het duel tussen Telstar en MVV Maastricht afgelast vanwege de koude weersomstandigheden. Omdat de MVV-Twitteraar van dienst tóch ter plaatse was in Velsen-Zuid, deed hij maar verslag van de terugreis naar Limburg.

Het begon op het twitteraccount al met een uitnodiging aan schaatsers Erben Wennemars, Kjeld Nuis en Suzanne Schulting om het team op het "spekgladde veld" bij Telstar (in Velsen-Zuid) te versterken. De wedstrijd werd uiteindelijk afgelast, na dus een vergeefse busreis van 3 uur vanuit Maastricht. De verantwoordelijke voor het socialmedia-account schreef op Twitter: "omdat ik ben ingehuurd om vanavond toch ergens verslag van te doen, kunt u hier van minuut tot minuut onze terugreis naar Maastricht volgen."

En dat gebeurde: via een "rustige openingsfase" op de A9, een "SCHIT-TE-REN-DE passeerbeweging" van de buschauffeur en een "fair duel" achterin de bus over wie de aux-kabel mocht bedienen. Er kwam nog 8 minuten speeltijd bij wegens een korte file. En 'het spel lag even stil' omdat Orhan Dzepar zijn McKroket nog niet op had.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.