Terug

Volg Vandaag Inside

Müller wil seizoen afmaken: 'Desnoods in quarantaine'

Müller wil seizoen afmaken: 'Desnoods in quarantaine'

22 apr 2020, 10:40

Thomas Müller heeft er veel voor over om met zijn collega's het voetbalseizoen af te maken. De voormalig international zou ook niet weigeren voor langere tijd in quarantaine te gaan als dat het uitspelen van het seizoen in de Bundesliga mogelijk maakt. "Het is helder dat het voetbal zich aan alle regels zou onderwerpen, die nodig zijn om te voetballen", zei Müller in een interview in Sport Bild. "Zolang het in overeenstemming is met de regels zullen wij profs voetballen. Als het moet dan ook in quarantaine." Voetballers zouden tijdelijk onder elkaar kunnen verblijven om te voorkomen dat ze besmet raken met het coronavirus.

Mocht de vanwege het coronavirus stilgelegde competitie niet worden uitgespeeld, dan zou de Duitse voetbalbond kunnen besluiten koploper Bayern tot kampioen uit te roepen. "Voor ons is het enige dat telt dat we de competitie dan als koploper hebben afgesloten. Of de titel in dat geval officieel erkend wordt of niet, maakt mij verder niets uit", aldus Müller. Bayern München heeft na 25 van de 34 speeldagen een voorsprong van vier punten op Borussia Dortmund. In de Champions League heeft de club van Müller het eerste van twee duels met Chelsea in de achtste finales met 3-0 gewonnen. De Duitse clubs vergaderen donderdag over een mogelijk vervolg van de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.