Terug

Volg Vandaag Inside

'Müller toch niet mee naar Olympische Spelen'

'Müller toch niet mee naar Olympische Spelen'

28 jan 2021, 20:42

Thomas Müller hoeft niet meer te rekenen op deelname aan de Olympische Spelen. De 31-jarige aanvaller van Bayern München ontbreekt op de voorlopige lijst van voetballers die in aanmerking komen voor het olympisch elftal van Duitsland.

Müller was als dispensatiespeler in beeld bij bondscoach Stefan Kuntz, die drie spelers ouder dan 23 jaar (geboren voor 1997) mag meenemen naar Tokio. De speler, die met Die Mannschaft in 2014 de wereldtitel veroverde, maar sinds maart 2019 niet meer wordt opgeroepen voor het nationale elftal, had er wel oren naar. Hij noemde het in een interview een "cool idee".

De Duitse voetbalbond bevestigde dat Müller niet is geselecteerd en ontbreekt op de lijst die is ingediend bij het Duitse olympisch comité. De namen van de 32-jarige Mats Hummels (Borussia Dortmund) en de even oude Max Kruse (Union Berlin) zouden wel op de voorlopige lijst staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.