Terug

Volg Vandaag Inside

'Müller test positief op corona en ontbreekt in finale WK clubs'

'Müller test positief op corona en ontbreekt in finale WK clubs'

11 feb 2021, 14:02

Thomas Müller (31) mist donderdagavond de finale van het WK voor clubs vanwege een positieve coronatest. Bayern speelt tegen de Mexicaanse ploeg Tigres UANL. Dat melden televisiezender Sky en dagblad Bild. Bayern heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Twee andere spelers van de Duitse kampioen, Javi Martínez en Leon Goretzka, testten eerder al positief op corona en gingen niet mee naar Qatar.

Bayern en Tigres trappen om 19.00 uur af. Tigres versloeg in de halve eindstrijd de Braziliaanse club Palmeiras, winnaar van de Copa Libertadores, met 1-0. Bayern was met 2-0 te sterk voor de Egyptische club Al Ahly.

Bayern kan ook niet beschikken over verdediger Jérôme Boateng, die vanwege privéomstandigheden naar huis is gegaan. De ex-vriendin van Boateng, topmodel Kasia Lenhardt, werd dinsdag dood gevonden in haar woning in Berlijn. Op 2 februari maakten beiden bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.