Terug

Volg Vandaag Inside

Müller polst Robben voor terugkeer naar Bayern München

Müller polst Robben voor terugkeer naar Bayern München

12 apr 2021, 12:55

Dinsdag staat de tweede ontmoeting tussen Bayern München en PSG in de kwartfinales van de Champions League op het programma. Het belooft een lastige avond te worden voor het team van trainer Hansi Flick. Bayern moet uit in Parijs een 2-3 nederlaag goed weten te maken om door te stromen naar de halve finales van het eindtoernooi.

De titelhouder in het belangrijkste Europese bekertoernooi creëerde in München een groot aantal kansen. De thuisploeg creëerde over de hele wedstrijd veel meer mogelijkheden dan de bezoekers, maar Thomas Müller, Leon Goretzka en Benjamin Pavard wisten doelman Keylor Navas niet te passeren. Toch lijkt eerstgenoemde een oplossing te hebben. Müller zag zondag de comeback van oud-ploeggenoot Arjen Robben in het shirt van FC Groningen en zag kansen voor het duel met PSG. ‘Arjen the comeback at the right time! Come with us to Paris as a joker’, grapt de aanvaller onder een foto van Robben.

Ongeveer twee jaar geleden vertrok Robben bij Bayern München - waar hij jaren samenspeelde met Müller - en beëindigde meteen zijn loopbaan. Afgelopen zomer kwam hij daarop terug en keerde hij terug bij FC Groningen, waar hij lang geleden zijn profcarrière begon. Zondag, in het thuisduel met sc Heerenveen, keerde de 37-jarige aanvaller na maanden blessureleed terug in het team van trainer Danny Buijs. Robben heeft bij zijn terugkeer op het veld niet kunnen voorkomen dat FC Groningen zondagmiddag verloor (0-2) van sc Heerenveen. De Friezen wonnen door een benutte strafschop van Henk Veerman en een doelpunt in de slotminuten van Tibor Halilovic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.