Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho vol lof over ballenjongen: 'Hij was briljant vandaag'

Mourinho vol lof over ballenjongen: 'Hij was briljant vandaag'

27 nov 2019, 13:06

José Mourinho zag zijn nieuwe ploeg Tottenham Hotspur dinsdag met 4-2 winnen van Olympiakos en zich daarmee plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Behalve lof voor zijn ploeg, die terugkwam van een 2-0-achterstand, had de Portugees ook complimenten voor een van de ballenjongens. Die hielp Serge Aurier een ingooi snel te nemen waaruit Harry Kane de Spurs weer naast de Grieken zette.

"Je moet een hele goede ballenjongen zijn om dat te doen. Hij las de wedstrijd en keek niet naar de tribunes. Ik wilde hem na afloop nog uitnodigen om in de kleedkamer te komen maar hij was al verdwenen", vertelde Mourinho, die refereerde aan zijn eigen verleden. "Tussen mijn tiende en mijn zestiende was ik ook een hele goede ballenjongen. Deze jongen was briljant vandaag. Hij las het spel goed, begrijpt het spelletje en gaf een assist." De ballenjongen werd vlak na het doelpunt omhelst door Mourinho.

VIDEO - Slaagt 'hoogst irritante' Mourinho bij Spurs?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.