Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho traint Tottenham Hotspur via videoverbinding

Mourinho traint Tottenham Hotspur via videoverbinding

30 mrt 2020, 11:03

In navolging van onder meer de Duitse voetbalclub Schalke 04 gaat ook Tottenham Hotspur gedurende de coronacrisis trainen via een videoverbinding. Manager José Mourinho en zijn staf geven vanaf maandag trainingen die de spelers thuis online live kunnen volgen. In de Engelse Premier League wordt in ieder geval komende maand nog niet gevoetbald.

De Engelsen mogen dagelijks maar één keer de deur uit om bijvoorbeeld een rondje te lopen of fietsen. "Het is dus een kwestie van thuis relaxen én zorgen dat je fit blijft", zegt middenvelder Harry Winks van de Spurs. "Ik heb een bal liggen, dus ik kan voetballen in de tuin."

De spelers van Tottenham hebben allemaal een trainingsschema gekregen dat ze thuis moeten uitvoeren. "Het is een flexibel schema, dus je kan het doen wanneer je wil", aldus Winks. Om toch ook een beetje regelmaat erin te krijgen, geeft Mourinho voortaan dagelijks een training via een live-videoverbinding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.