Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho spreekt Valentijn tegen: 'Ik ben geen klootzak'

Mourinho spreekt Valentijn tegen: 'Ik ben geen klootzak'

23 okt 2021, 20:10

AS Roma leed donderdagavond in de Conference League een historische verlies tegen het Noorse Bodø/Glimt (6-1). Roma-coach José Mourinho kwam met een B-selectie voor de dag, wat hem niet in dank werd afgenomen in Rome. Mourinho zegt nu dat hij het tweede garnituur niet opstelde om een punt te maken naar het bestuur.

De bizarre nederlaag van Roma in Noorwegen werd vrijdag ook breeduit besproken in Veronica Inside. Valentijn Driessen was van mening dat Mourinho de B-selectie opstelde om het bestuur te laten zien dat hij nieuwe spelers nodig heeft. 'Hij heeft dit bewust gedaan, want hij had afgelopen weekend al bonje met het bestuur vanwege uitblijvende versterkingen en hij wilde natuurlijk laten zien dat hij spelers nodig heeft', zei de journalist van de Telegraaf.

Zaterdag reageerde 'The Special One' op de bakken kritiek. 'Uit angst voor blessures op het kunstgrasveld. Ik heb geen twee spelers voor elke positie. Maar dan nog ben ik verantwoordelijk. Zo'n ramp had ik alleen totaal niet verwacht. Ik ben geen klootzak. Ik heb heel veel respect voor de eigenaars en het bestuur', besloot Mourinho zijn verdediging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.