Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho neemt het op voor Bergwijn na missers

Mourinho neemt het op voor Bergwijn na missers

18 dec 2020, 19:02

José Mourinho heeft het opgenomen voor zijn aanvaller Steven Bergwijn. De voormalig PSV'er miste in het duel van afgelopen woensdag met Liverpool twee grote kansen en kreeg veel kritiek op social media na de 2-1-nederlaag.

"Ik weet niet wat ik anders kan doen dan de speler laten weten dat bij deze club iedereen er samen verantwoordelijk voor is", zei Mourinho tijdens de persconferentie in de aanloop naar het duel met Leicester City van zondag.

"We verliezen, winnen en spelen gelijk met z'n allen", aldus de Portugese coach. "Dus hij heeft ons en wij hem. Hierbinnen voelen we geen individuele kritiek, dit gaat ons allemaal aan, dus geen probleem. Hij is een van mijn jongens, punt. Er is geen enkele reden om hem uit te joelen of het persoonlijk te maken. Hij is een goede professional, werkt hard voor het team en geeft alles wat hij heeft."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.