Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho neemt het op voor bekritiseerde Harry Kane

Mourinho neemt het op voor bekritiseerde Harry Kane

5 nov 2020, 10:12

José Mourinho heeft het opgenomen voor zijn bekritiseerde aanvaller Harry Kane.

Volgens diverse analisten, onder wie de oud-internationals Gary Lineker en Martin Keown, zou de trefzeker spits van de Londense ploeg afgelopen zondag tegen Brighton (2-1) een strafschop hebben 'versierd'. Kane zou volgens deze deskundigen het contact met verdediger Adam Lallana hebben uitgelokt, zonder dat hij daarbij de intentie had om de bal te spelen.

"Of Harry Kane een penalty heeft gepikt? Misschien praat je over andere spelers, van Manchester United, Manchester City of Liverpool bijvoorbeeld? Die gaan al liggen als je naar hen blaast", sneerde Mourinho. "Dat doen ze gewoon en ze doen het goed. Maar dat geldt niet voor Harry Kane. Lallana was roekeloos. Hij maakte een fout en had die strafschop aan zichzelf te wijten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.