Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho moppert op reserves ManUnited

Mourinho moppert op reserves ManUnited

13 dec 2018, 10:05

VALENCIA (ANP) - José Mourinho is teleurgesteld in de reserves van Manchester United. De Portugese manager gunde heel wat wisselspelers een kans in de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Valencia. De 'tweede' keus verloor in het Mestalla-stadion echter met 2-1. Manchester United liet zo de kans liggen om als eerste te eindigen in de groep.

,,Ik had meer van mijn spelers verwacht'', mopperde Mourinho. ,,Zeker van spelers die week in, week uit vragen waarom ze niet in de basis staan.'' Hij noemde geen namen, maar doelde ongetwijfeld op onder anderen Paul Pogba, die in de Premier League zijn basisplaats kwijt is. ,,Dit was voor hen een mooie wedstrijd om te spelen, in een competitie waarin iedereen zich wil laten zien. Maar in de eerste helft speelden we te passief. Er zat geen overtuiging en ambitie in ons spel. Pas toen ik na rust een paar wissels doorvoerde die ik eigenlijk niet wilde maken, ging het een stuk beter.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.