Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho mist kwaliteit bij United

Mourinho mist kwaliteit bij United

6 dec 2018, 09:21

MANCHESTER (ANP) - Trainer José Mourinho mist kwaliteit bij Manchester United. ,,We hebben geen spelers als Ruud van Nistelrooij, Roy Keane of Nemanja Vidic", zei hij na het gelijkspel met Arsenal (2-2).

Manchester United, achtste op de ranglijst, zag de achterstand op koploper Manchester City groeien tot achttien punten. ,,We hebben hard gewerkt, maar we missen kwaliteit", concludeerde Mourinho, die steeds meer kritiek krijgt van de supporters van zijn club. ,,Veel meer kan ik nu niet van mijn spelers verwachten."

Mourinho hield Paul Pogba en Romelu Lukaku buiten zijn basisformatie voor het duel met Arsenal. De Braziliaan Fred, aangetrokken voor 59 miljoen euro, zat zelfs niet bij de selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.