Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho loopt geïrriteerd weg bij virtuele persconferentie

Mourinho loopt geïrriteerd weg bij virtuele persconferentie

10 juli 2020, 21:27

José Mourinho draait sinds de herstart van de Premier League alles behalve vlekkeloos met Tottenham Hotspur. Donderdagavond speelde Spurs met 0-0 gelijk tegen degradatiekandidaat Bournemouth. Mourinho liep na afloop geïrriteerd weg bij de virtuele persconferentie.

De Portugese oefenmeester was helemaal klaar met de falende techniek. Het gezicht van 'The Special One' stond op onweer en hij gaf alleen maar erg korte antwoorden. Op de vraag of hij de journalist in kwestie kon horen antwoordde hij 'no' en liep geïrriteerd weg. Bekijk hieronder de beelden.

Jan Boskamp ergerde zich aan José Mourinho en vindt hem een 'waardeloze gozer'. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.