Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho laat spits Lukaku thuis

Mourinho laat spits Lukaku thuis

3 nov 2018, 13:58

BOURNEMOUTH (ANP) - Manchester United-coach José Mourinho heeft aanvaller Romelu Lukaku buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Bournemouth in de Premier League. De Belgische aanvaller is volgens eerdere berichten niet geblesseerd, maar hij is volgens Britse media niet met de selectie meegereisd naar Bournemouth.

Mourinho had Lukaku, die op 15 september voor het laatst scoorde voor de club, in de vorige wedstrijd tegen Everton op de bank gezet. De Belgische spits mocht in de tweede helft invallen.

Voor het duel met Bournemouth heeft de Portugese coach gekozen voor Alexis Sánchez, Anthony Martial en Juan Mata in de aanval. Nathan Aké start bij Bournemouth in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.