Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho: het ontbreekt ons aan bulldogs

Mourinho: het ontbreekt ons aan bulldogs

1 dec 2018, 23:43

SOUTHAMPTON (ANP) - Manchester United heeft een gebrek aan bulldogs, zei trainer José Mourinho na het gelijkspel tegen Southampton (2-2). De Portugees laakte wederom de instelling van zijn spelers.

,,Met alle respect, maar we hebben niet veel gekke honden die de bal opvreten en continu maar blijven jagen. We missen spelers met die instelling", zei Mourinho, mogelijk hintend op een winterse aankoop. ,,Als de spelers niet begrijpen dat het draait om simpel spelen, dan is het moeilijk om continuïteit te waarborgen. Ze blijven maar voor moeilijke oplossingen kiezen. Dan maakt het niet uit welk systeem we spelen."

Mourinho was wel positief over aanvaller Marcus Rashford, die tegen Southampton twee doelpunten voorbereidde. ,,Hij was geweldig vandaag. Op zijn leeftijd moet hij rennen en acties maken. Hij is de enige die dat doet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.