Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho: 'Groepsduels Europa League niet motiverend voor spelers'

Mourinho: 'Groepsduels Europa League niet motiverend voor spelers'

4 dec 2020, 10:04

De spelers van Tottenham Hotspur hebben moeite om zich op te laden voor de groepsfase van de Europa League. Dat heeft trainer José Mourinho bekend na het 3-3-gelijkspel tegen het Oostenrijkse LASK Linz.

Gevraagd naar wat Mourinho had geleerd van het optreden van Tottenham zei hij: 'Niks nieuws eigenlijk. Alleen dat de groepswedstrijden in de Europa League sommige spelers niet kunnen motiveren. Maar dat wist ik al.'

'Toen ik de warming-up zag van de spelers, was er een groot verschil met de warming-up van de tegenstander. In intensiteit, communicatie en enthousiasme. Maar niks verrast me', vervolgde hij.

Gelijkspel

Tottenham Hotspur is door het punt uit het gelijkspel door naar de volgende ronde. De ploeg staat tweede in de groep, met 10 punten uit vijf wedstrijden. Antwerp FC, de tegenstander van volgende week, heeft 3 punten meer.

De Spurs zijn koploper in de Premier League. Komend weekend is stadgenoot Arsenal de tegenstander.

Jan Boskamp ergerde zich eerder dit jaar aan José Mourinho en vond hem een 'waardeloze gozer'. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.