Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho gaat voedsel kweken en bezorgen

Mourinho gaat voedsel kweken en bezorgen

23 apr 2020, 23:30

Trainer José Mourinho van Tottenham Hotspur blijft zich maar inzetten voor slachtoffers van de coronacrisis. De Portugees gaat volgende week aan de slag in een moestuin. Hij wil het gekweekte voedsel bezorgen bij mensen die het financieel lastig hebben gekregen tijdens de pandemie.

Mourinho bracht afgelopen week ook al eten naar arme inwoners van Londen. De coach kwam daarvoor ook negatief in het nieuws toen hij in een park samen met voetballer Tanguy Ndombélé aan het trainen was, terwijl alle Britten dringend wordt geadviseerd binnen te blijven.

Ondanks deze goede actie is Jan geen fan van het gedrag van Mourinho. De trainer van Spurs misdraagt zich vaak langs de lijn. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - Jan ergert zich aan Mourinho: 'Waardeloze gozer!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.